Vi vokser og søker en som kan ta ansvar for vår maskinpark

Er du en lagspiller og ønsker å komme inn i et godt arbeidsmiljø? STAMAS er i vekst og søker i den forbindelse en med erfaring med vedlikehold og service av CNC styrt maskiner og tilhørende utstyr.

I STAMAS dreier det seg alltid om kvalitet og vi søker derfor etter en person som har god teknisk forståelse og kan være med å sikre lite nedetid på maskinparken og god flyt i produksjonen. Vi jobber kontinuerlig med å bli bedre, og vi ønsker velkommen ombord en som liker å ta et tak, samtidig som du ser smarte løsninger. Vi søker derfor etter personer med relevant erfaring som har lyst å bli med på STAMAS laget.

Arbeidsoppgaver:

Ha ansvaret for STAMAS sin maskinpark, herunder:

 • Sørge for at alt av maskiner og utstyr ifm. drift og produksjon er vedlikeholdt og operativt.
 • Feilsøking, reparasjoner, samt forebyggende og korrigerende vedlikehold og service på maskiner eller utstyr som ikke krever spesialkompetanse.
 • Ha overordnet ansvar for alle anlegg i tilknytning til maskiner, herunder kjølevannsanlegget, trykkluft og avsug til de enkelte maskinene.
 • Tett dialog med produksjonsleder og planleggere for å samkjøre prioriteringer, slik at vi sikrer flyt og unødvendig opphold i produksjonen.
 • Kunne bistå og støtte produksjonen på andre områder ved behov.
 • Etterleve HMSK prosedyrer og prosesser i verkstedet og komme med forslag til forbedring av disse. Følg firmaets regler for etikk, kvalitet og høy standard.

Du har god teknisk forståelse, og har en proaktiv tilnærming til arbeidet. Du evner å jobbe selvstendig med også i team, hvor godt samspill og en fleksibel tilnærming er viktig for å lykkes med rollen. Vi ser derfor etter en person med følgende kvalifikasjoner:

 • Ønskelig med fagbrev innen mekanisk eller elektro fag eller tilsvarende, relevant erfaring kan kompensere for manglende fagbrev.
 • Sertifikater/kurs innen truck og traverskran.
 • Forståelse og erfaring med bruk av IT systemer i arbeidet.

Vi tilbyr en variert og spennende arbeidshverdag med et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, med gode forsikrings og velferdsordninger for de ansatte. Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ønsker du ytterligere opplysninger om jobben, ring Sindre Engelsvoll på 952 90 892 eller Pål Svanes på 934 88 114. Send oss CV og søknad og fortell gjerne kort hvorfor du vil passe i akkurat denne jobben. 

Arbeidsgiver:

Stamas Solutions AS

Stillingstittel
Ansvarlig maskiner og vedlikehold CNC

Frist
28.12.2022

Ansettelsesform
Fast

Finnkode
284111310

Søk på stillingen her:

Navn
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 4 GB.
  Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.