Er du vår nye CNC Operatør?

Er du vår nye CNC Operatør? Trives du med utfordringer, stor variasjon og mange ulike og spennende kunder?

Er du en lagspiller og ønsker å komme inn i et godt arbeidsmiljø? STAMAS er i vekst og søker i den forbindelse flere dyktige CNC Operatører. I STAMAS dreier det seg alltid om kvalitet og vi søker derfor operatører med gjennomføringsevne. Evnen til å se forbedringsmuligheter og være løsningsorientert er viktig for å ha suksess som CNC-operatør hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å bli bedre, og vi ønsker velkommen ombord de som søker utfordringer og tenker fremover. Her søker vi nå deg med relevant erfaring som har lyst å bli med på STAMAS-laget.

Arbeidsoppgaver:

  • Selvstendig og effektivt produsere produkter av høy kvalitet
  • Programmering, måling og sluttkontroll
  • Daglig ettersyn av maskin, utstyr og verktøy

Vi har veldig mange kunder, relativt små produksjonsserier. Vi er derfor ute etter deg som har god kontroll og presisjon i arbeidet og liker å levere en produksjon av høy kvalitet. Vi ser etter en person med følgende kvalifikasjoner:

  • Fagbrev CNC, eller tilsvarende
  • Interesse for eller erfaring med selvstendig programmering i både dialog og Cam
  • God kjennskap til kontrollmetoder og erfaring med sluttkontroll av produkter
  • Evne til å arbeide selvstendig, effektivt og målrettet samtidig som du samarbeider godt i team

Vi tilbyr en variert og spennende arbeidshverdag med et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger. Vi har svært konkurransedyktige betingelser, med gode forsikrings og velferdsordninger for de ansatte. Vårt motto er at vi tar morgendagens tøffe jobber sammen, hvor vi vil gjøre alt for at du skal lykkes! Vi vet at måten vi tar imot og hjelper i gang våre nye ansatte, er veldig viktig i så måte, hvor vi sammen legger en plan for oppfølging og kompetanseheving som er tilpasset akkurat deg. Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ønsker du ytterligere opplysninger om jobben, ring Stig Rosseland på 952 92 906 eller Pål Svanes på 934 88 114. Send oss CV og søknad og fortell gjerne kort hvorfor du vil passe i akkurat denne jobben. 

 

Arbeidsgiver:
Stamas Solutions AS

Stillingstittel
CNC-Operatør

Frist
28.12.2022

Ansettelsesform
Fast

Finn kode
283818165

Søk på stillingen her:

Navn
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 4 GB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.