Se så fantastisk flott det ble! -Er du enig?

STERK BEDRIFTSKULTUR

Hos oss i STAMAS kan vi med stolthet si at vi har bygget en positiv, solid og sterk bedriftskultur. Hver eneste dag går vi på jobb for å skape fantastiske løsninger. Og løsningene, de er til deg. Kravet til oss selv er skyhøye, og vi jakter alltid etter forbedringer. Så er det jo sånn at vi digger det vi holder på med.


NY SPREK PROFIL

At vi er flinke fagfolk må også gjenspeile seg i måten vi fremstår på. Derfor kjente vi nå at tiden var inne for å friske opp og styrke profilen vår. Det er tross alt vårt ansikt utad i verden. Hvordan vi fremstår visuelt gir deg som kunde en følelse for hva du kan forvente av oss. Vi mennesker har en tendens til å trekke raske slutninger basert på det vi ser. Ser det bra ut, ja så tenker vi også automatisk at jobben blir like bra utført. Nå kan vi med stolthet si at vi kjenner oss om mulig enda mer entusiastiske for å møte tiden som kommer. Nå har vi en fremtidsrettet, tydelig og sterk profil som viser oss fra den siden vi fortjener. 


TAKK TIL GARPCITY REKLAMEBYRÅ

Det handler om å skape trafikk og gi kunden det de ønsker når de ønsker det. Da må vi fokusere på mer enn god design, struktur og funksjonalitet. Et solid innhold er ofte det som skiller klinten fra hveten. Vi har nå brukt mye tid sammen med Garpcity for å skape et innhold som best ivaretar hvem vi er som bedrift, hva vi kan og hvorfor våre kunder skal velge nettopp oss. Her har Garpcity klart å skape en tydelig bedriftsprofil, for å øke Stamas kunders totalopplevelse som skal legge grunnlaget for økt kundetilfredshet, kundelojalitet og langsiktig lønnsomhet.


ALT VI GJØR ER EGENTLIG FOR DEG

Alle grep vi tar hver eneste dag, enten det handler om å se på hvordan vi kan bli flinkere i våre arbeidsprosesser, eller passe på at vi gir deg den beste kundereisen. Ja; det er jo fordi du er hele grunnen til at vi er her idag. Og du skal vite at vi skal gjøre alt vi kan for at du skal være med oss også imorgen. Vår nye fremtidsrettede profil skal også vise deg som eksisterende kunde at du er på rett plass. At vi følger med i tiden, at vi alltid er på jakt etter å forbedre og utvikle oss. Samtidig skal det også bidra til å attraktere nye kunder. Vi håper du liker det du ser, så gleder vi oss til å ha deg som kunde i mange år fremover. Så til deg som ikke er kunde enda. Ta en prat med oss da vel, så lover vi deg at du kommer til å oppleve kunnskapen vi besitter.